Online winkelen bij Boersma Juweliers is shoppen met de zekerheid en service van een echte winkel!

Bij ons kunt u uw aankopen gerust in de winkel ruilen of bijvoorbeeld op maat laten maken.
 

Info

-Verkoop en reparatie van sieraden en horloges
-Ontwerp en realisatie van exclusieve sieraden
-Inkoop goud/zilver
-Webwinkel sieraden en horloges
Beschrijving
Sinds 1967 beoefent Bauke Boersma het klassieke beroep van Goudsmid. Na jaren werken bij verschillende bekende juweliers en een eigen atelier aan huis heeft Bauke in 1992 de deuren van zijn eigen juweliers zaak geopend aan de Kerkstraat 57 in Monnickendam. Beide zoons van Bauke zijn hierdoor zeer geïnteresseerd geraakt in het juweliersvak en zijn een opleiding gaan volgen op de Vakschool voor edelsmeden. In 1999 is Bauke’s zoon Jelle in de zaak bij zijn vader komen werken en heeft sinds 2012 het Bedrijf van zijn vader overgenomen. Yvette heeft inmiddels het team versterkt. Yvette heeft jaren ervaring als goudsmid en verkoopster opgedaan bij een diamantair in de Kalverstraat in Amsterdam. 

Boersma Juweliers is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exclusieve sieraden. Zo kan er samen met de klant een schets gemaakt worden en kunnen alle wensen besproken worden om tot een prachtig ontwerp te komen. Ook kunt u voor al uw sieraad en horloge reparaties bij Boersma terecht. Alle sieraden worden tegen een zeer scherp tarief in eigen huis gerepareerd. De horloge reparaties worden door een professioneel horlogemakers bedrijf uitgevoerd waardoor alle merken gerepareerd kunnen worden. U kunt voor €7,50 de batterij van uw horloge laten vervangen. Dit is in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht. Het horloge kan ook op waterdichtheid gecontroleerd worden voor slechts €5,- en hoeft hiervoor dus niet speciaal opgestuurd te worden.

Naast exclusief vervaardigde sieraden heeft Boersma ook een grote collectie sieraden, trouwringen en horloges van verschillende merken zoals: Alliance ringen, Roamer, Jéh Jewels, Citizen, Danish Design,  Coby van der Bor, Sterling Elephant, Joy de la Luz, en andere geïmporteerde sieraden uit het buitenland.

Komt u eens langs om zelf te aanschouwen hoe deze vak liefhebbers hun beroep uitoefenen in het authentieke pand aan de Kerkstraat nummer 57 in Monnickendam