Nieuws overzicht

14 Jan. 2019 - Openingstijden


Vanwege personeelstekort zijn wij vanaf januari 2019 op de de maandagen gesloten.

 

02 Jan. 2018 - Instagram

Atelier update : nieuwe #taperedcut diamond naast de 6,5 crt. #brilliantcutdiamond geplaatst. #diamond #taperedcut #bigdiamonds #briljant #Monnickendam #boersmajuweliers

Een bericht gedeeld door Boersma Juweliers (@boersmajuweliers) op

 

13 Dec. 2017 - Aangepaste Openingstijden Kerst 2017

 

13 Okt. 2016 - Instagram

Een foto die is geplaatst door Jéh Jewels (@jeh_jewels) op

 

16 Juni 2016 - Aangepaste openingstijden:

De collectie van Jéh Jewels is verrijkt met deze mooie ringen met edelsteen. Bekijk ze allemaal op: www.jehjewels.com #gemstone #ring #jehjewels #jewelry #maasland #handmade #gemstones #labradorite #fingerring #sieraden

Een foto die is geplaatst door Jéh Jewels (@jeh_jewels) op

 

02 Juni 2016 - Facebook

Brand new #danishdesign collection now available in our store in #monnickendam. This #watch has an #automaticmovement. #vintagewatches #juwelery #horloge #juwelier #goudsmid #automaticwatch

Een foto die is geplaatst door Boersma Juweliers (@boersmajuweliers) op

 

30 Apr. 2016 - Moederdag 2016

 

14 Febr. 2016 - Aangepaste openingstijden


 

14 Nov. 2015 - Roamer toegevoegd aan ons assortiment

Sinds de oprichting in 1888 is de ‘Swiss-Made kwaliteit’ Roamers kenmerkende trademark.

Elk facet van het Zwitserse horlogemerk belichaamt: kwaliteit, ontwerp en engineering. De Zwitserse uurwerken die Roamer gebruikt, zijn van compromisloze precisie, terwijl zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen, gevoeligheid en een tijdloos karakter uiten.

Ieder Roamer polshorloge straalt een gevoel van vrijheid uit en kan de drager vergezellen als een betrouwbaar sieraad op alle gelegenheden. Een Roamer horloge voegt een extra dimensie toe aan een elk kostbaar moment in het leven: Quality time!

Boersma Juweliers heeft met trots Roamer aan het assortiment toegevoegd.
Prijzen vanaf €149,-

 

18 Okt. 2015 - Inkoop oud goud bij Boersma Juweliers

 

11 Juni 2015 - Summersale

Vrijdagavond 12 Juni 2015 tijdens de Summer Sale in Monnickendam, tussen 18:00 en 21:00 krijgt u 20% KORTING op de hele collectie en 50% korting op geselecteerde artikelen.(m.u.v. reparaties, cadeaubonnen, speciale opdrachten en bestellingen)

 

 

 

12 Mei 2015 - Nieuw: La Vie est Belle by Joy de la Luz

La Vie est Belle

 

Layered Necklaces by Joy de la Luz 

Het nieuwe dragen! Draag meerdere colliers bij elkaar op verschillende lengtes. Het concept is al enorm populair bij de Hollywood celebrities en daardoor ook bij de honderdduizenden volgers. 

 

Deze prachtige colliers kunnen gecombineerd gedragen worden met 1, 2 of zelfs 3 tegelijk. Er zijn eindeloos veel combinaties mogelijk op verschillende lengtes zodat ieder zijn eigen samenstelling kan kiezen.

 

De Colliers zijn verkrijgbaar vanaf €39,95 

 

 

 

 

 

25 Apr. 2015 - Google Tour

Neem eens een kijkje in onze winkel en vergeet niet ook ons atelier even te bezoeken:

 

 

17 Mrt. 2015 - Q&Q Smile Solar

Q&Q Smile Solar

Quest & Quality

De Q&Q Smile Solar watch is een uniek concept. Door combinatie tussen een uitstekend Solar uurwerk en een zeer betaalbare prijs. Met het Solar uurwerk hoef je nooit een batterij te vervangen en heeft je horloge genoeg aan zon- en kunstmatig licht, dat wordt omgezet in energie. Daarnaast steun je met een Q&Q Smile Solar watch het goede doel! Een deel van de opbrengst wordt namelijk geschonken aan ‘Table for two’, een organisatie die gezonde schoolmaaltijden levert aan kinderen in Afrika en Azië. Naast het steunen van schoolkinderen, draag je ook het milieu een warm hart toe door het Solar uurwerk en door de materialen die deels gerecycled zijn. De diameter van de horlogekast is 40 mm voor het grote model en 32mm voor het kleine model. Het horloge is er in allerlei vrolijke kleurtjes. 

 

 

 

Klik hier voor de collectie